Nieuws

Designer voor één dag

project catwalk rode loper

Op zondag 25 april 2010 was er een heuse Catwalk van 19 designers en modellen. Alles was gebaseerd op het bekende programma Project CATWALK van RTL 5.

Zelf maakte de Designers van oude kledingstukken een nieuw bijzonder Designerkledingstuk. En dat moest in één dag gebeuren. Afgelopen zaterdag 3 en 24 april werd er heel hard gewerkt in onze winkel door de deelnemers. Het waren geweldige dagen, vol energie, creativiteit.Een drankje en hapje op z’n tijd, muziekje erbij en heel heel veel kledingstukken… Het team van Rijkers heeft meegeholpen met de bediening van de machines. Want de deelnemers mochten alles gebruiken, van punchen tot locken, borduren en coveren.
Onze winnares is zondag 25 april bekend geworden op de rode loper. Professioneel gepresenteerd door Monique van Sambeek. Een fantastische dag met een goed publiek, goed weer en goed georganiseerd. Jury bestaande uit Tonny van den Tillaar, Marian van de Crommert en Lyanne van den Broek kozen Floor Strik als winnares. Van alle deelnemers in nederland is zij 4de geworden.
Het publiek koos Tess Schevers als winnares van de publieksprijs. De Rijkers-prijs ging naar Mariëlle Metsaars en de aanmoedigingsprijs ging naar Noëlle Zargers. Iedereen had eigenlijk gewonnen, maar deze vier kregen een extra mooi cadeau uitgereikt door Leo.
Kijk even voor foto’s e.d. op www.berninablog.nl

Project Catwalk © & TM 2010 Licensed by Blue Circle B.V. en RTL Nederland B.V.

<< | >>
13 juli 2010
.

© Rijkers Naaimachines | Built by Wizard Wise