Nieuws

Borduren voor het goede doel

Dit is dan wel even een ere vermelding waard; Fieke Pouls heeft met haar creatieve naai-en borduur machine maar liefst 38.000.000 steken geborduurd.

Telkens als ze met haar machine hier is dan verbazen wij ons over de aantal steken die er weer gemaakt zijn. En het meest bijzondere is dat al deze steken genaaid worden voor het goede doel, geen euro voor haar zelf.
Ze maakt vele borduurwerkjes op haar machine om ze vervolgens allemaal te verkopen. Van de opbrengst betaald ze een container die vol zit met goederen, bestemd voor mensen in Israël daar die het geld er niet voor hebben. Met vrachtwagen en schip worden deze containers naar dit land vervoerd. De gehele kosten van zo’n container wordt dus betaald met haar opbrengsten.
In 6 jaar tijd deze steken genaaid om weg te geven is bijzonder, maar dat het er ook zo veel zijn verwonderd ons ook. Een fanatieke naaister maakt op een vergelijkbare machine in zo’n zelfde periode hooguit 6.000.000 steken. Dus Fieke, helemaal top wat je doet! We zijn trots op je en blij dat je zo tevreden bent met wat deze kanjer van een machine jouw te bieden heeft. Hij komt helemaal tot zijn recht bij jou.
Dit is de site van haar goede doel;
Nachamu

<< | >>
8 april 2016
.

© Rijkers Naaimachines | Built by Wizard Wise