Kennis

Ouderwetse naaimachine

Rijkers naaimachines is al bijna 100 jaar gespecialiseerd in verkoop, onderhoud, reparaties en cursussen. De jarenlange ervaring en vakkennis is van vader op zoon doorgegeven. Dit alles heeft de huidige eigenaar Leo Rijkers nog aangevuld met de diverse opleidingen voor machine-technische kennis en vakbekwaamheid. Vanzelfsprekend beschikt ook het gastvrije team van Rijkers over de nieuwste vakkennis en ervaring.

Vakmanschap

Alle merken naaimachines kunnen we in onze eigen werkplaats repareren. Wij streven ernaar om binnen twee werkdagen de machine weer gebruiksklaar te hebben.

Het team van Rijkers is trots op hun vak. En dat is terug te vinden in de hoge kwaliteitseisen die zij zelf stellen. Leo en Desirée Rijkers: “Onze medewerkers zijn altijd volledig geïnformeerd over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van naaimachines. Daarnaast is ook de volledige kennis over alle oudere type naaimachines vanzelfsprekend in huis. Niet voor niets brengen mensen uit heel Nederland, en zelfs België en Duitsland, hun naaimachines ter reparatie en onderhoud naar Veghel”.

Wilt u meer informatie?

U bent van harte welkom in onze winkel in Veghel. Leo, Desirée, Inge, Hélène, Karin, Otto, Gonny, Marion, Piet, Ted, Jelle en Meike helpen u graag en met Brabantse gastvrijheid!

.

© Rijkers Naaimachines | Built by Wizard Wise